Wedstrijdverslag

 

 

17/05/2008: Toernooi Hapert:

Door een dik verdiende 3 - 0 overwinning in de finale tegen Waalre F1 heeft DVS F1 het F1-toernooi in Hapert ongeslagen gewonnen !!! Tijdens de poule-wedstrijden had DVS gewonnen van EFC (5 -1), Valkenswaard (2 - 1) en Bladella (1 - 0). Hierdoor kwamen we in de finale te staan tegenover het welbekende team van Waalre F1 (zij waren eerste geworden in hun poule). We begonnen wat te "rustig" aan de wedstrijd waardoor de eerste kans voor Waalre was. Dit leek wel het sein voor DVS om vol gas te gaan. Al snel maakte Floris via een goede pass van Ralph de 1 - 0 en kon even later Luke de 2 - 0 maken. De wedstrijd was gespeeld.....zeker toen Floris ook nog eens de 3 - 0 kon maken. Wat een goed toernooi van onze jongens, ze hebben verdiend en terecht gewonnen !!! De jarige Floris mocht de 1e prijs beker in ontvangst gaan nemen. Een leuk verjaardagskadootje ! PROFICIAT !

26/04/2008, DVS F1 - Reusel F1: uitslag 6 -4

Zoooooooooooooooooooooo, dat is nog eens wat je noemt even revanche nemen op vorige week en op de wedstrijd in Reusel. Waar DVS vorige week heel slap aan de wedstrijd begon, was het vandaag vanaf de aftrap vol gas. Helaas waren Tim en Ralph al op vakantie en wisten we dat we het met 7 spelers moesten doen tegen de nog ongeslagen koploper. Al snel was het duidelijk dat DVS zich niet wilde laten kennen en was de drang naar voren groot. Na een mooie pass van Luke kon Floris al heel snel 1 - 0 maken. DVS bleef doorgaan en mocht na een aantal minuten een vrije trap nemen op de helft van Reusel. Floris ging achter de bal staan en schoot richting Luke, maar een speler van Reusel raakte hem nog aan en de bal verdween zomaar in het doel: 2 - 0 voor DVS ! Reusel werd wakker en kwam steeds vaker richting het doel van Marco. De verdediging van DVS hield lang stand maar bij een corner werd niet goed de tegenstander in de gaten gehouden: 2 - 1. Kort daarop kreeg Reusel weer een corner en alweer kon een speler van Reusel zomaar de bal binnen schieten: 2 - 2. Dat Floris alweer op dreef was vandaag blijkt wel dat hij even later heel fraai de 3 - 2 kon binnenschieten. Het bleef een leuke wedstrijd met vele kansen over en weer en Marco hield met een paar mooie reddingen nog stand, maar moest even later toch de 3 - 3 toelaten. Na rust was het echter DVS dat weer meteen in de aanval ging en druk zette op het doel van Reusel. We overblufden ze op een aantal fronten, ze kwamen er niet aan te pas. De aanvallers Luke en Floris vonden elkaar prima en dat resulteerde in een corner. Floris nam de bal en Luke kon heel fraai bij de 2e paal de 4 - 3 voor DVS binnenkoppen, wat een mooi doelpunt ! Hier bleef het niet bij, want even later wist Floris van afstand de 5 - 3 te maken. Om het feest compleet te maken wist Floris zelfs de 6 - 3 te scoren na alweer een hele goeie combinatie voorin. Hierna begon Reusel weer wat druk op het doel van Marco te zetten maar konden de verdedigers, met alweer een goed spelende Mark en Wout, samen met Max en Stijn het redelijk simpel aan. Dat het toch nog 6 - 4 werd door een doelpunt van Reusel was niet meer van belang. Wat een mooie overwinning van DVS F1, we zijn de eersten die weten te winnen van kampioen Reusel ! Met dit resultaat behaald DVS F1 een hele knappe 2e plaats in hun poule in de hoogste F1-klasse !!!!!! Petje-af heren, we zijn super trots op jullie !!!

19/04/2008, Bladella F1 - DVS F1: uitslag 3 - 1

Tsja.....laten we 2 dingen doen met deze uitslag....ten eerste HEEL snel vergeten en ten tweede toch maar onthouden dat het niet altijd even gemakkelijk gaat..... Waar we de vorige 4 wedstrijden heel fanatiek begonnen, begonnen we vandaag heel slap aan de wedstrijd. Bladella daarentegen ging direct vol voor de winst en dat was zichtbaar in het veld. Er was weinig strijd van DVS en als we niet stil stonden, liepen we achter de tegenstander aan. Het resulteerde al snel in een 1 - 0 achterstand door een goede aanval van Bladella. Helaas was dit niet voor DVS het sein om vol gas te gaan, want Bladella kwam zelfs nog voor rust op 2 - 0. Na de rust begon DVS wat pittiger te voetballen en kwamen we op 2 - 1 door een aanval waarbij Max een pass op Luke gaf en Luke doeltreffend kon uithalen. Iedereen hoopte dat we nu ook de 2 - 2 zouden maken, maar DVS F1 had vandaag een bijna collectieve "off-day", met uitzondering van Mark. Halverwege de 2e helft had Ralph een grote kans op de 2 - 2, maar het werd het 3 - 1 voor Bladella omdat de aanvaller vrij richting het doel van Marco mocht lopen. Helaas verloren, maar door de 4 hele goede wedstrijden hiervoor weten we dat we ook heel goed kunnen voetballen en zullen we volgende week thuis tegen Reusel laten zien hoe het moet ! Kop op jongens, die tweede plaats is voor ons !!!!

12/04/2008, DVS F1 - Waalre F1: uitslag 4 - 3

Dat wedstrijden tussen Waalre en DVS altijd garant staan voor spannende en leuke wedstrijden werd ook vandaag weer bewezen, het was wederom een echte derby. DVS begon ontzettend goed aan de wedstrijd en zette meteen druk op het doel van Waalre. Dit resulteerde al direct in een aantal kansen en uit een van die kansen maakte Floris al heel snel 1 - 0 na een mooie combinatie met Luke. Waalre kreeg een paar kleine kansjes maar de verdediging van DVS stond goed te spelen, vooral beide backs Wout en Mark hadden er kennelijk zin in vandaag. Ook onze voorhoede bleef wakker na de 1 - 0 want uit alweer een mooie combinatie kon Floris zelfs de 2 - 0 binnentikken, het liep wederom lekker in de 1e helft ! Waalre had geen kans tegen dit ontketende DVS. Om het feest compleet te maken maakte Luke zelfs de 3 - 0 na alweer een hele mooie aanval via Max en Floris. Dit was tevens de ruststand...wat een luxe ! Dat DVS eigenlijk maar beter 1 helft kan spelen bleek ook vandaag (net als vorige week). In de 2e helft begon Waalre heel sterk te spelen en kwamen al snel op 3 - 1. DVS leek even verlamd en liep telkens achter de feiten aan, we kwamen overal een stapje te kort. Hierdoor kreeg Waalre vele kansen en het goede spel van DVS van de 1e helft was helemaal weg. De 3 - 2 van Waalre was dus ook een logisch gevolg. DVS zette alles op alles en Ralph had een grote kans op 4 - 2 maar de bal ging helaas over. Waalre was nog lang niet verslagen en ze kwamen zelfs op 3 - 3 door een "frommel" goal bij een hoekschop. Hierna was het een open wedstrijd en was het wachten op de 4e doelpunt, van DVS of van Waalre. (Misschien had Waalre zelfs wel de beste kansen op 3 - 4 !?) Met nog maar een paar minuten te spelen werd er overtreding op Wout gemaakt en mocht Max een vrije trap nemen op de eigen helft van DVS. Hij stuurde de bal keurig richting Floris die heel bekeken de bal over de uitkomende keeper van Waalre heen kopte.....4 - 3 voor DVS ! Wederom winst, voor de 4e keer achter elkaar...proficiat jongens, goed gespeeld !!!

05/04/2008, DVS F1 - De Valk F1: uitslag 4 - 3

Voor de 3e keer in een week tijd moesten de mannen van DVS een wedstrijd spelen. Na 2x spelen tegen Heeze is nu De Valk aan de beurt. DVS begon zeer goed aan de wedstrijd en Floris kon al snel de 1 - 0 binnenschieten na een mooie aanval. Onze verdediging met Stijn, Tim en Mark speelde goed maar konden niet voorkomen dat halverwege de 1e helft de 1 - 1 werd gemaakt. Op dat moment werd DVS zeer effectief in haar aanvallen en waren we veel sterker dan De Valk. Onze aanvallers Floris, Luke en Ralph speelden goed over en dat resulteerde in een mooie intikker van Ralph: 2 - 1 voor DVS ! De Valk probeerde terug te komen maar daardoor kreeg DVS nog meer open kansen: Stijn zorgde fraai vanaf de 2e paal voor de 3 - 1 en opnieuw Floris kon simpel de 4 - 1 binnentikken ! Het ging heel gemakkelijk. In de 2e helft begon De Valk zich meer te laten zien en onze verdediging kreeg het zwaarder. Al snel was het 4 - 2 waardoor de spelers van de Valk er weer wat geloof in kregen. Na enkele kansen aan beide kanten werd het toch nog 4 - 3 en de wedstrijd was weer open. Achterin kreeg onze verdediging met in de 2e helft Stijn, Wout en Mark hulp van Max en Luke, maar De Valk bleef aandringen voor de gelijkmaker. Hierdoor kreeg DVS nog wat kansen en bij een van de uitvallen werd Ralph hard onderuit getrapt en moest het veld geblesseerd verlaten. Hopelijk heeft hij geen zware blessure opgelopen. Het bleef spannend tot aan de laatste seconden maar gelukkig kon DVS, mede dankzij een paar fraaie reddingen van keeper Marco, de winst binnenhalen ! Alweer gewonnen....3e keer in 7 dagen tijd......de 2e plaats is nu in onze handen. Heel goed gespeeld jongens, hou die 2e plaats vast !!
Door onze winst op De Valk en de winst van Reusel bij Bladella is Reusel kampioen geworden van deze voorjaarscompetitie, gefeliciteerd !

01/04/2008, DVS F1 - Heeze F1: uitslag 2 - 1,

Voor de 2e keer in 4 dagen tijd stonden DVS en Heeze tegenover elkaar. DVS wilde graag weer winnen, Heeze was gebrand op revanche van afgelopen zaterdag. De teams begonnen gelijkwaardig aan de wedstrijd en aan beide kanten waren wat kansen. Een van de sterkere spelers bij Heeze is de nr 10, Victor. (kwam zich keurig netjes bij de scheids melden alszijnde de aanvoerder van het team). Deze nr. 10 liet zien dat hij ook vandaag de dragende speler van Heeze was door een aantal goede acties. Onze verdediging hield in eerste instantie goed stand, maar halverwege de 1e helft zorgde deze nr. 10 van Heeze voor de 0 - 1 door al kappend en draaiend zich een weg te banen richting het doel van Marco. DVS gaf echter niet op en kwam nog voor rust op 1 - 1 door een bekeken schot van Floris die een fout achterin bij Heeze kon afstraffen. In de 2e helft viel op dat de verdediging van DVS met Stijn, Tim en Wout goed wisten hoe Heeze speelde door iedere keer een mannetje extra achterin te houden met af en toe hulp van Max en Ralph. Hierdoor was er een goede "rugdekking". De enkele schoten die nog werden gelost op het doel van Marco werden goed door hem tegen gehouden. Voorin was het vooral kiezen voor de counter via Floris en Ralph. (in de 1e helft met een goed spelende Luke). Door weer een fout achterin bij Heeze af te straffen kon Floris de 2 - 1 voor DVS maken. Weer winst voor DVS in een leuke en goede wedstrijd. Het gaat goed jongens, nu volhouden en proberen om de 2e plaats te bemachtigen !!!

29/03/2008, Heeze F1 - DVS F1: uitslag 2 - 5,

Dankzij een hele goede tweede helft hebben de mannen een heel mooie resultaat behaald tegen Heeze ! De wind speelde de eerste helft als 8e man voor Heeze, waardoor het vanuit een hoekschot zomaar 1 - 0 voor Heeze was. In de tweede helft had DVS de wind letterlijk en figuurlijk mee, een door Max verdiende vrije trap werd door Luke in de kruising geknalt: 1 - 1 ! Een snelle uitval van Heeze zorgde er echter voor dat de spitsen van Heeze alleen voor keeper Marco kwamen te staan die geen kans had: 2 - 1 voor Heeze. Daarna ging het lopen bij DVS, de term "hogeschool voetbal" was donderdag al geintroduceerd door Perry, het resultaat was zichtbaar: Max zorgde voor de 2 - 2, Luke voor de 2 - 3 ! De beer was los en een mooi schot van wederom Luke werd nog tegengehouden, maar Ralph kon hem intikken: 2 - 4 ! Daarna zorgde wederom Max voor de slagroom op de taart: 2 - 5, een hele mooie overwinning op Heeze ! Dinsdag kunnen we laten zien dat het geen toeval is......

15/03/2008, Reusel F1 - DVS F1: uitslag 2 - 1

Tsja...officieel is de uitslag 2 - 1, eigenlijk zouden we als eerste koploper Reusel punten afgepakt hebben, 1 - 1.
DVS begon zeer goed aan de wedstrijd waar we allemaal naar uit keken. We hadden binnen 5 minuten al met 0 - 2 voor moeten staan maar het vizier van de spitsen Luke en Floris stonden nog niet op scherp. Daarentegen stond de versterkte verdediging als een huis en mede dankzij een heel goed keepende Marco hielden we het achterin dicht. Na een paar gevaarlijke uitvallen, waar ook Reusel eigenlijk wel van schrok, wist Floris precies waar Luke stond en die maakte een prima doelpunt, we stonden voor met 0 - 1 tegen Reusel en daar was gezien het vertoonde spel van de eerste helft helemaal niks op aan te merken, we speelden super !! Naarmate de tweede helft vorderde bleek wel dat Reusel sterker begon te worden en dankzij wederom de verdediging en onze keeper bleef het lang 0 - 1. Zouden we gaan stunten vandaag ? Onze aanvallers hadden het zwaar tegen hun verdediging en de druk op het doel van Marco werd steeds groter. Reusel kreeg een hoekschop en via een mooie kopgoal stond het halverwege de 2e helft 1 - 1. Ook een prima resultaat !
Echter.....door een vreemde beslissing van de overigens verder goed fluitende scheidsrechter, werd zomaar een doelpunt toegekend aan Reusel terwijl de bal de doellijn niet gepasseerd was !? De bal raakte in een scrimmage voor het doel de paal, stuiterde weer het veld in, werd weer op doel geschoten, raakte Marco die snel op de bal dook en half op de lijn, half voor de lijn de bal klemvast had. Er werd eerst doorgespeeld, maar omdat er vanaf de zijlijn geroepen werd dat het een doelpunt was, werd deze zomaar toegekend !? Jammer....wat een ontgoocheling van een hele spannende, leuke en vooral goede wedstrijd ! Het is jammer dat we op deze manier verliezen van Reusel, terwijl iedereen van DVS echt een super wedstrijd heeft gespeeld ! Daarom grote complimenten aan Luke, Floris, Ralf, Stijn, Tim, Max, Mark, Wout en onze keeper Marco......voor ons was het 1 - 1 !
De overige tegenstanders zijn gewaarschuwd voor DVS F1 !!!

8/03/2008, DVS F1 - Bladella F1: uitslag 1 - 1

Vandaag een hele leuke wedstrijd tegen Bladella. De teams waren van gelijk niveau en dat was zichtbaar op het veld. Beide teams hadden kansen maar Bladella kwam al snel in de wedstrijd op 0 - 1 door een mooie snelle aanval. DVS kreeg een aantal mooie kansen, maar Ralph, Luke en Floris hadden geen geluk. Aan de andere kant waren het Stijn, Tim en Wout die de aanvallen van Bladella onschadelijk maakten en voorzover het nog nodig was hadden we keeper Marco nog. In de 2e helft bleef het spel op en neer gaan en via een mooie aanval via Ralph en Luke kwam de bal voor de voeten van Max die wel raad wist met deze kans: 1 - 1 ! De wedstrijd was weer open en er waren kansen aan beide kanten maar onze verdediging met nu Mark in plaats van Stijn bleef op de been. Een hele leuke wedstrijd die spannend was tot aan het laatste fluitsignaal.

23/02/2008, Waalre F1 - DVS F1: uitslag 5 - 4

Wedstrijden tegen Waalre staan altijd garant voor spanning ! Ook deze keer weer was het een hele leuke en spannende wedstrijd. DVS begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Waalre verdedigde niet goed uit en Floris kon de 1 - 0 binnenschieten. Waalre werd wakker en nam het initiatief enigzins over. De 1 - 1 was dus ook een logisch gevolg. Niet kort daarna kwam Waalre zelfs op 2 - 1 door een snelle aanval. DVS kwam goed terug met enkele aanvallen en Ralph kon zo zijn 4e doelpunt van deze voorjaars-competitie maken: 2 - 2. De wedstrijd bleef leuk en vooral sportief en Waalre kwam na de rust op 3 - 2 voorsprong. De snelle en behendige spitsen van Waalre deden hun werk goed. DVS bleef volhouden en kwam terug via een doelpunt van Max. Door een goede aanval via de rechterkant werd de bal netjes voor Max klaargelegd: 3 - 3. Het spel bleef heen en weer gaan en al snel kwam Waalre weer met 4 - 3 voor. Daarna zorgde Max via een goede actie met zijn 2e doelpunt van deze wedstrijd voor de 4 - 4. Waalre gaf zich echter niet gewonnen en door een mooie combinatie kwam de spits alleen voor onze keeper Marco die geen kans had op het schot: 5 - 4 voor Waalre. De aanvallers van DVS kregen nog een aantal kansen, maar de tijd was te kort om nog een doelpunt te maken. Helaas verloren dus met 5 - 4....
We zullen revanche nemen in de thuiswedstrijd !

16/02/2008, De Valk F1 - DVS F1: uitslag 3 -3

Opnieuw tegen de Valk, opnieuw een spannende wedstrijd. Het was ook vooral een wedstrijd van Ralph tegen De Valk want hij scoorde alle 3 de doelpunten voor DVS. Helaas maakte De Valk nog op het laatst de gelijkmaker en eindigde de wedstrijd in 3 - 3. Alweer heeft DVS laten zien dat we niet de mindere van De Valk zijn en het beloofd een spannende competitie te worden. Zie voor de andere uitslagen verderop in deze site.

 

 

De verslagen van de najaarscompetitie staan hieronder:

17/11/2007, Waalre F1 - DVS F1: uitslag 2 - 4

DVS begon heel sterk aan de wedstrijd tussen de rivalen uit Aalst en Waalre en was duidelijk de betere in de eerste helft. Floris liep goed mee met een terugspeelbal van de verdediging van Waalre en kon al snel de 0 - 1 scoren voor DVS. Na een paar kansen heen en weer was het toch DVS dat via een mooie knal van Stijn verdiend op 0 - 2 kwam. Waalre drong aan en maakte het de verdediging van DVS soms wat lastig, maar DVS kwam via een goal van alweer Floris op een terechte 0 - 3 voorsprong met rust. Na rust was de wedstrijd ineens anders, Waalre had een paar goeie aanvallen en kwam al snel op 1 - 3. Toen vlak daarna Waalre op 2 - 3 kwam werd het weer een spannende wedstrijd en kon de uitslag alle kanten op gaan.. DVS ging toen tactisch anders spelen en dat betaalde zich uit. We kregen weer greep op de wedstrijd en uitblinker Floris maakte na een knap schot van Max de 2 - 4. De winst was binnen..... Als we over 2 weken van De Valk kunnen winnen en Heeze verliest punten tegen Waalre, zou er wel eens iets heel moois kunnen gebeuren ! Succes mannen, dit was een topwedstrijd !!! (Helaas ontsiert door frustraties van een verliezende ouder)

03/11/2007, DOSL F1 - DVS F1: uitslag 0 - 7

Deze wedstrijd heb ik helaas niet gezien, maar kan wel vertellen dat het geen moelijke wedstrijd was. De doelpuntenmakers zijn: Max, Ralph 2x, Floris en Luke zelfs 3x ! Aangezien De Valk en Waalre gelijk gespeeld hebben, staat DVS nu op doelsaldo 3e in de poule met evenveel punten als Waalre.

13/10/2007, DVS F1 - Heeze F1: uitslag 2 - 2

In deze wedstrijd tegen koploper Heeze kwam DVS zeer goed uit de startblokken. Coaches Perry en Collin hadden het team goed opgepept, mede gezien de eerste wedstrijd tegen Heeze, en DVS begon scherp en fel aan de wedstrijd. Binnen een korte tijd stonden we dus ook al met 1 - 0 voor een goeie combinatie die werd afgemaakt door Floris die zich inmiddels topschutter van F1 mag noemen ! DVS had de wedstrijd aardig onder controle maar Heeze mocht er soms gevaarlijk uitkomen en kwam door een vlotte aanval op 1 - 1. In de tweede helft had Heeze het betere van het spel en kwam het verdient op een 1 - 2 voorsprong. Bijna scoorde Heeze de 1 - 3 maar de bal ging via de paal weer het veld in. Maar DVS vocht door en een paar minuten voor tijd zorgde alweer Floris voor de 2 - 2. Een goede uitslag van een spannende wedstrijd die geen echte winnaar had want DVS schiet eigenlijk met dit gelijke spel weinig op. Wel knap dat we van een team dat boven ons staat in de ranglijst alweer punten pakken....goed gedaan jongens !!

06/10/2007, Braakhuizen F1 - DVS F1: uitslag 2 - 7

Dat een goed begin het halve werk is, bewees DVS F1 vandaag ! Na 5 minuten stonden we al met 0 - 2 voor bij Braakhuizen door een bekeken schot van Tim (die als verdediger aardig wat doelpuntjes maakt !) en een mooi doelpunt van Ralph. Het team zakte daarna wat in en Braakhuizen kwam er soms gevaarlijk uit, maar onze verdediging lette goed op. Nog voor rust maakte Max met een hele mooie droge knal er 0 - 3 van en de wedstrijd was bekeken. Maar DVS ging door met doelpunten maken en alweer Max zorgde voor de 0 - 4. In de rust had coach Perry maar 1 opmerking: "Ik heb niks te zeggen eigenlijk, het gaat super goed !" Een mooier compliment kun je een team niet maken. DVS speelde ook goed, er werd goed gecombineerd en naar elkaar gekeken. In de 2e helft kwam Floris in het veld en die liet meteen zien dat hij erin stond: 0 - 5. Onze rechtsbuiten Ralph liet ook merken dat hij een goede wedstrijd speelde door er 0 - 6 van te maken. Dat Braakhuizen door een misverstand bij een inworp er 1 - 6 van maakte deerde niemand. Zeker Floris niet want die maakte er al snel 1 - 7 van. Braakhuizen kreeg nog 1 echte kans en die pakten ze ook: 2 - 7. DVS F1 speelde vandaag een hele goede wedstrijd met een zeer terechte overwinning.

29/09/2007, De Valk F1 - DVS F1: uitslag 2 - 2

Vandaag op bezoek bij de onbetwiste koploper De Valk. Hier een punt pakken is al super goed ! Het was een spannende wedstrijd en we deden niks voor De Valk onder, het ging super. We kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ralph.Vroeg in de 2e helft werd het 1 - 1, maar al snel daarna deed Ralph zijn kunstje nog eens over en werd het 1 - 2 voor ons ! De kracht van De Valk was dat ze toch nog op 2 - 2 kwamen, maar dat doet niets af aan het feit dat DVS als enige tot nu toe punten van De Valk heeft kunnen pakken ! Zeer goed gedaan jongens, iedereen is trots op jullie !

22/09/2007, DVS F1 - DOSL F1: uitslag 7 - 0

Het was een hele rommelige wedstrijd vandaag. Er werden vele kansen gemist en voorin werd te vaak zelf op doel geschoten terwijl een medespeler er veel beter voor stond. Daardoor duurde het lang voordat Floris de 1 - 0 kon maken. Dat Floris in vorm was bleek wel omdat hij ook de 2 - 0 en 3 - 0 maakte ! Terwijl Marco in het doel niet veel te doen had, werd er voorin geprobeerd om meer doelpunten te maken. In de 2e helft was het iets minder rommelig er werd er vaker overgespeeld. Dit resulteerde als snel in meer doelpunten van Luke en Tim. Maar man van de Match werd toch wel Floris die ook in de 2e helft nog 2x scoorde. In totaal dus 5 doelpunten vandaag voor Floris ! Op naar De Valk....

15/09/2007, Heeze F1 - DVS F1, uitslag 4 - 2

DVS was nog niet wakker toen het eerste fluitsignaal klonk. Al direct maakte Heeze de 1 - 0 en was het DVS duidelijk dat het serieus aan de slag moest. Een nieuwe aanval van Heeze zorgde voor een 2 - 0 voor Heeze. DVS was niet slechter dan Heeze maar helaas lukte het aan DVS kant niet zo. Al snel moest Max het veld verlaten voor zijn vervelende beenblessure en kwam Luke in het veld. Heeze kwam daarna op 3 - 0 door een vrije trap die tot verbazing van iedereen zomaar het doel in ging. Een slim genomen hoekschop van Luke zorgde voor een 3 - 1 ruststand. Direct na rust werd het snel 4 - 1 door een mooi schot hoog in het doel door Heeze. Hierop zette DVS nog eens aan en kwam het tot 4 - 2 via een doelpunt van verdediger Stijn. Helaas lukte niet alles wat de DVS-mannen wilden en bleef het 4 - 2. Thuis wacht Heeze een revanche !

08/09/2007, DVS F1 - Waalre F1, uitslag 1 - 1

De onderlinge gemeentestrijd tussen DVS en Waalre mondde uit in een heel leuke voetbalwedstijd. Waalre begon goed en scoorde al snel. DVS nam daarna de wedstrijd terug in handen en scoorde mooi via Floris. De 1 - 1 ruststand beloofde ook een leuke 2e helft. Hierin kwam Waalre weer op 1 - 2 voor en moest DVS alle zeilen bijtrekken om zodoende via Max 2 - 2 te maken. De laatste minuten waren erg spannend maar DVS kon zijn doel verder schoonhouden via een goede redding van keeper Marco. Gelijkspel dus, een terechte uitslag.

01/09/2007, DVS F1 - Braakhuizen F1, uitslag 9 - 2

De eerste competitiewedstrijd is een wedstrijd tegen Braakhuizen F1. Al snel was duidelijk dat DVS een maat te groot voor Braakhuizen zou zijn. DVS kwam al snel op voorsprong via mooie afstandsschoten van Luke en Floris. De voorsprong werd door Ralph en opnieuw Luke en Floris veiliggesteld. Luke maakte in totaal 3 doelpunten maar ook Max en laatste man Tim wisten het doel te vinden. Dat Braakhuizen ook 2x scoorden deerden de helden van DVS niet en zo was de eerste overwinning binnen.